Töihin meille?

Hankeassistentti (palkkatukipaikka)

Legioonateatteri ry:n Elämää & teatteria -nuorisotakuuhanke etsii kulttuuri-, taide- ja sosiaalialasta kiinnostunutta alle 28-vuotiasta hyvää tyyppiä joukkoonsa jeesimään käytännön hankeasioissa.

Jos sinulla on oikeus suurimpaan palkkatukeen, olet omatoiminen, kekseliäs ja jokseenkin järjestelmällinen ihminen, joka ei pelkää tarttua toimeen (tai puhelimeen), niin voit olla juuri etsimämme henkilö. Hankkeessa puhutaan suomea ja englantia, joten uskallathan puhua englantia ja hallitset hyvät suomen kielen kirjalliset taidot.

Elämää & teatteria -hankkeessa työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Hankkeen pitäminen elossa sosiaalisessa mediassa
  • Käytännön asioiden järjestely (esim.esiintymis-/näyttelytilojen kartoittaminen monipuolisessa kaupunkiympäristössä, vierailujen sopiminen)
  • Apuohjaajana toiminen erilaisissa luovissa ryhmissä

Työtehtävät voidaan räätälöidä sellaisiksi, että pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti. Emme vaadi sinulta tutkintoa tai mittavaa työkokemusta. Asenne ja halu tehdä työtä ratkaisee. Työntekijänä saat Elämää & teatteria -hankkeesta arvokasta, yhtäjaksoista kulttuurialan työkokemusta, huiput työkaverit sekä mielekästä ja merkityksellistä tekemistä päiviin.

Työn kesto ja työaika: Kesto on neuvoteltavissa, kuitenkin maksimissaan vuoden 2022 loppuun. Selvitäthän oikeutesi suurimpaan palkkatukeen ennen paikan hakemista. Lisätietoa: https://www.te-palvelut.fi/tyonantajalle/loyda-tyontekija/palkkatuki/palkkatuki-kesto

Työaika: 18t/vko, josta ryhmien kanssa toimimista n.6t ja loput 12t etätyötä/omatoimista kenttätyötä. Työ alkaa sovitusti helmikuun alussa.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetä hakemuksesi ja CV 21.1.2022 mennessä s.postilla osoitteeseen: elte@legioonateatteri.fi . Haastattelut järjestetään viikolla 4. Lisätietoa tehtävästä saa puhelimitse ma 17.1.2022 klo 11.30-14 p.045 6512114 / Laura Järviluoma.

Elämää & teatteria -nuorisotakuuhanke 2022 tutkii taiteella vaikuttamisen keinoja yhteiskunnassa. Hanke pyrkii edistämään nuorten osallistujien (18–28v) osallisuutta, hyvinvointia ja kansalaisaktiivisuutta sekä selkiyttämään tulevaisuuden polkua. Hankkeessa toteutetaan erilaisia esittävän taiteen tempauksia kaupunki- ja/tai luontoympäristössä, tutustutaan monipuolisesti erilaisiin taidetyöskentelyn muotoihin (esittävä taide, valokuvaus, video, kuvataide, tanssi, musiikki) sekä autetaan osallistujia erinäisissä työllistymistä ja opiskelukykyä tukevissa asioissa.

Legioonateatteri ry on tamperelainen vuonna 1993 perustettu sosiaalinen teatteri. Yhdistyksen kaiken toiminnan lähtökohtana on edistää nuorten sosiaalista hyvinvointia, ehkäistä syrjäytymistä sekä tarjota voimaannuttavia kokemuksia ja oivalluksia esittävän taiteen ja soveltavan teatterin keinoin.