COVID19-turvallisuusohjeet

Yleisötilaisuudet on peruttu 21.1.2022 asti.

Huom!nsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston asettamien yleisörajoitusten vuoksi  otamme esityksissä käyttöön koronapassin eli Omakannasta ladattavan/tulostettavan koronatodistuksen 6.1.2021 alkaen. Varaudu esittämään koronatodistuksesi  esitykseen saapuessa. Koronatodistus vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta. 

Katsojiemme, työryhmämme ja henkilökuntamme turvallisuus on Legioonateatterille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme pandemian aikana Pirkanmaan pandemiatyöryhmän koronaohjeistuksia. Tutustuthan myös alla oleviin Legioonateatterin omiin ohjeistuksiin ennen kuin tulet teatteriin. Tehdään teatterissakäynneistä ja yhteisistä kohtaamisista mahdollisimman turvallisia!

Liput

Suosithan korttimaksua käteisen käsittelyn välttämiseksi. Liput ovat 16.1.2022 asti maksettavissa ovella. Siirrymme Tiketti-palvelun käyttöön alkuvuoden 2022 aikana. Viranomaisohjeistukset velvoittavat tapahtumajärjestäjiä keräämään yhteystiedot kaikilta yleisön jäseniltä mahdollisen tartuntaketjun selvittämisen varalta.

Käsihygienia ja tilojen siisteys

Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta. Kädet voi pestä Legioonateatterin WC-tiloissa. Tämän lisäksi eteisaulassa sekä lipputiskillä on saatavilla käsidesiä. Muistathan tarvittaessa aivastaa ja yskäistä joko nenäliinaan tai hihaasi.

Noudatamme kaikissa tiloissamme tehostettua siivousta ja pyyhimme kosketuspintoja tavallista useammin.

Saapuminen teatteriin

Tule teatteriin vain terveenä ja oireettomana. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jääthän kotiin. Sairastapauksissa vaihdamme lipun varauksen toiseen esitykseen, kunhan siitä ilmoitetaan teatterin lipunmyyntiin ennen esityksen alkua ja jos esityksissä on tilaa.

Pyydämme saapumaan paikan päälle viimeistään 15–20 minuuttia ennen esityksen alkua! Näin vältymme jonoilta. Myöhässä tulleita emme pysty valitettavasti päästämään katsomoon enää esityksen alettua.

Kasvomaskit

Lipunmyyntihenkilökuntamme käyttää kasvosuojaimia asiakaspalvelutilanteissa. Suosittelemme vahvasti kasvosuojainten käyttöä myös asiakkaillemme ja tarjoamme kertakäyttöisen maskin.

Väliaika ja tarjoilut

Useimmat esityksistä ovat väliajattomia. Tarjoilua ennen esitystä tai väliajoilla ei pandemia-aikana järjestetä.

Esityksen jälkeen

Poistuthan esityksen jälkeen tiloista turvavälit huomioiden.

Teatterillemme nimetty koronaturvallisuusvastaava Laura Järviluoma vastaa tarvittaessa lisäkysymyksiin: laura.jarviluoma@legioonateatteri.fi

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa teatteriin!