Harrastustoiminta

Elämää ja teatteria -nuorisotakuuhanke on alkanut! Tule mukaan harrastamaan ja kehittämään itseäsi monipuolisen luovan toiminnan kautta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

—————————————————————————–
LEGIOONA-TELAKKA -yhteistyö on alkanut HUOM! MAALIS- JA HUHTIKUUN 2021 RYHMÄTAPAAMISET ON PERUTTU. RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Huomio kaikki entiset Legioonateatterin työpajalaiset! Meillä on ilo ilmoittaa, että aloitamme uudenlaisen yhteistyöprojektin Teatteri Telakan kanssa. Ryhmätoiminta on suunnattu ensisijaisesti entisille työpajalaisille.

Ensimmäinen tapaaminen on jo keskiviikkona 13.1. klo 17 Legioonalla. Jatkossa tapaamiset viikoittain. Ilmoittaudu mukaan Virpille: info@lasnaolotila.com .
Kevään teatteriluotseina toimivat Virpi Koskela Legioonalta ja Petri Mäkipää Telakalta. Myöhemmin keväällä projektiin sitoutuneet pääsevät osallistumaan lisäksi ammattilaisten vetämiin työpajoihin (mm.ohjaus, näyttelijäntyö, kirjoittaminen,videotyöskentely….), jotka pidetään Legioonateatterissa. Syksyllä alkaa varsinainen esityksen treenaaminen. Esityksen ohjaa Antti Haikkala.
 
Toiminta on osallistujille ilmaista.

 

ILTAKLUBI -toiminta

TIEDOTE: ILTAKLUBIEN  KOKOONTUMISET OVAT JÄISSÄ.  SEURAAMME KORONA-TILANTEEN KEHITTYMISTÄ.

Tervetuloa jäsenet kehittämään ja/tai esiintymään teatterin päihteettömillä iltaklubeilla. Viikonloppuiltoihin sijoittuvilla klubeilla voi esiintyä haluamallaan tavalla. Musiikkiesitykset, performanssit, pienoisnäytelmät, runonlausunnat ym. tervetuloa! Suunnittelu- ja järjestelyporukkaan mahtuu lisää innostunutta jengiä.

Tule mukaan kehittämään ihan uutta harrastajalähtöistä juttua teatterille. Jos kiinnostut tulemaan mukaan meininkiin jollain tavalla (esiintyjänä tai järjestäjänä), niin ota yhteys Sonjaan: virtasensonja@gmail.com .

PERUTTU. Lauantaina 25.4.2020 klo 19 Legioonateatterissa järjestettävä ensimmäinen klubi on nimeltään Riisuttu-klubi, jossa esiintyjänä on mm. Eerolan Reetta (ohjelmisto tarkentuu lähiaikoina).

Oviraha 3-5€ omantunnon mukaan.

Tervetuloa ihan kaikki ihmiset yleisöksi!

Liity jäseneksi täällä.