Rauhankuoro 2024–2025

Tervetuloa mukaan Legioonateatterin rauhankuoroon!

Legioonateatterin rauhankuoro aloittaa syyskuussa 2024! Ensimmäinen kokoontuminen on Legioonateatterissa ti 3.9. klo 17–19. Jatkossa treenipäivä myös tiistaisin klo 17–19  aina 31.5.2025 asti.

Legioonateatterin rauhankuoroa ohjaa kokenut tamperelainen kuoronjohtaja ja yhteisömuusikko Kata Lindberg. Rauhankuorossa Lindberg sovittaa vanhoja, tunnettuja rauhanlauluja moniäänisiksi kuoroversioiksi.

Rauhankuoroon ovat tervetulleita kaikki kuorossa laulamisesta ja rauhanlauluista kiinnostuneet tamperelaiset – kokeneemmat kuorolaulajat ja aloittelijat. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, halu laulaa rauhan puolesta on tärkeintä! Kuoroon osallistuminen on maksutonta.

Kuoroon mahtuu mukaan n.30 laulajaa. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja osallistujan sitoutumismahdollisuus huomioiden. Kuoro tähtää esityksiin joulun alla ja keväällä, jonka vuoksi sitoutuminen on tärkeää. Ilmoittaudu mukaan nyt laittamalla s.postia kuoronjohtajalle: lindbergkata@gmail.com . Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, p.nrosi, äänialasi (jos satut tietämään) sekä sen, pystytkö aikataulujen puolesta sitoutumaan tiistain treeneihin. Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2024 tai kun paikat ovat täynnä.

Miksi rauhankuoro?

Euroopassa soditaan. Lähi-Idässä on meneillään kansanmurha.  Samaan aikaan Suomen valtioneuvosto lopetti rauhanjärjestön kattojärjestön Rauhanliiton rahoituksen. Legioonateatterin mielestä sotaisina aikoina rauhantyötä tarvitaan enemmän kuin koskaan! Legioonateatterin rauhankuoro esiintyy rauhan, solidaarisuuden, yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden nimissä. Tarkoituksena on näinä synkkinä aikoina tuoda toivoa ihmisten sydämiin ja elvyttää rauhanlauluperinnettä.

Kuoronjohtaja: Kata Lindberg

Suunnittelija-tuottaja: Laura Järviluoma (15.8.2024 asti)

Tuottaja: Satu Tuomi (16.8.2024 alkaen)

Legioonateatterin rauhankuoron toiminnan mahdollistaa Tampereen kaupungin Mansen Massit -yhteisörahoitus!